Workflow Actions not working at all in sp2

Oct 16, 2014 at 9:59 PM
Workflow Actions are awesome, but I found in sp2 I cannot get them to work at all. I took a content db from one of my PROD sites that is using the Workflow Actions. Attached and Deployed to a newer sp2 2010 Box. Everything works but the iLovesharepoint packages
I can see the actions, make a workflow but cannot publish- cannot load assembly error, I can save it though.
Existing workflows when ran all return the following
Workflow Infrastructure 72fs Unexpected RunWorkflow: Microsoft.SharePoint.SPException: <Error><CompilerError Line="0" Column="10" Text="The type or namespace name 'ILoveSharePoint' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)" /></Error> at Microsoft.SharePoint.Workflow.SPNoCodeXomlCompiler.LoadXomlAssembly(SPWorkflowAssociation association, SPWeb web) at Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWinOeHostServices.LoadDeclarativeAssembly(SPWorkflowAssociation association, Boolean fallback) at Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWinOeHostServices.CreateInstance(SPWorkflow workflow) at Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWinOeEngine.RunWorkflow(SPWorkflowHostService host, SPWorkflow workflow, Collection1 events, TimeSpan timeOut) at Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWorkflowManager.RunWorkflowE... 6a6765fb-7637-4aee-b7eb-97955d9256f4
10/16/2014 15:22:42.31* w3wp.exe (0x0924) 0x1A00 SharePoint Foundation Workflow Infrastructure 72fs Unexpected ...lev(SPWorkflow workflow, Collection
1 events, SPWorkflowRunOptionsInternal runOptions) 6a6765fb-7637-4aee-b7eb-97955d9256f4
10/16/2014 15:22:42.35 w3wp.exe (0x0924) 0x1A00 SharePoint Foundation Workflow Infrastructure 98d8 Unexpected Microsoft.SharePoint.SPException: <Error><CompilerError Line="0" Column="10" Text="The type or namespace name 'ILoveSharePoint' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)" /></Error> at Microsoft.SharePoint.Workflow.SPNoCodeXomlCompiler.LoadXomlAssembly(SPWorkflowAssociation association, SPWeb web) at Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWinOeHostServices.LoadDeclarativeAssembly(SPWorkflowAssociation association, Boolean fallback) at Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWinOeHostServices.CreateInstance(SPWorkflow workflow) at Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWinOeEngine.RunWorkflow(SPWorkflowHostService host, SPWorkflow workflow, Collection1 events, TimeSpan timeOut) at Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWorkflowManager.RunWorkflowElev(SPWorkflo... 6a6765fb-7637-4aee-b7eb-97955d9256f4
10/16/2014 15:22:42.35* w3wp.exe (0x0924) 0x1A00 SharePoint Foundation Workflow Infrastructure 98d8 Unexpected ...w workflow, Collection
1 events, SPWorkflowRunOptionsInternal runOptions) 6a6765fb-7637-4aee-b7eb-97955d9256f4

Any ideas? I have tried checking everything and it's spot on config wise and I can see the dll in the GAC of all servers.
Oct 16, 2014 at 10:02 PM
I have also removed and reinstalled the solution, as well as attempted clearing every single Designer and SP related cache locally and on the farm servers.
James