iLoveSharePoint Actions not showing up

I have installed the iLoveSharePoint Workflow actions on our Test SharePoint 2010 environment. I have it activated in the Manage Web Application Features and I also have it activated in the Site C...

Id #16636 | Release: None | Updated: Wed at 10:24 PM by wrewey | Created: Wed at 10:24 PM by wrewey

Error while executing PowerShell Script

I defined a PowerShell script, tried to run it with the code and also as blank script. in both cases I get the following error: The type initializer for 'System.Management.Automation.SessionStateSc...

Id #16635 | Release: None | Updated: Jan 19 at 1:04 PM by emaborsa | Created: Jan 19 at 12:58 PM by emaborsa

Missing column tp_isCurrent

We had a SP2010 with iLoveSharePoint installed, it worked fine. Then we migrated to SP2013 and it continues to work fine. Now we have found a little problem regarding the LookupFieldWithPicker, ...

Id #16634 | Release: None | Updated: Jan 19 at 12:41 PM by emaborsa | Created: Jan 19 at 12:41 PM by emaborsa

Workflow is canceled by System Account

Hi, I installed ILoveSharepoint to Sharepoint 2013 version. Everything works fine until I use workflow triggered when item is created. Then the workflow fails with message “Workflow was canceled b...

Id #16633 | Release: None | Updated: Jul 22, 2016 at 12:50 PM by andrej123 | Created: Jul 22, 2016 at 12:50 PM by andrej123

issues adding multiple users to group

My form has a 'Person or group' field and allows multiple users to be selected. Looks like the solution works fine only with a single user or if you provide multiple hard coded users in the designe...

Id #16632 | Release: None | Updated: May 16, 2016 at 11:16 AM by rkdev | Created: May 16, 2016 at 11:16 AM by rkdev

Error on 2010 to 2013 migration

Hi, I done a migration to 2013 version and I have problems in allItems view. It throw this error: Attempted to use an object that has ceased to exist. (Exception from HRESULT: 0x80030102 (STG_E...

Id #16631 | Release: None | Updated: Oct 23, 2015 at 9:58 AM by aleoner | Created: Oct 23, 2015 at 8:10 AM by aleoner

Issue with Install Workflow Actions for SharePoint Designer 2010

Help! I've gone through all the installation steps and have the actions available in the dropdown, but when clicking on one, nothing appears in the workflow window. Can anyone help explain what I'...

Id #16630 | Release: None | Updated: Jan 23, 2015 at 9:56 PM by mtngeekuk | Created: Jan 23, 2015 at 9:56 PM by mtngeekuk

Creating site on root and not subsite

Hi All - Currently my workflow works as follows: I have a list setup on //domain/sites/site/subsite I created a list workflow on this list to create a site with the name of the list item. W...

Id #16629 | Release: None | Updated: Nov 11, 2015 at 2:43 PM by walkingstar | Created: Dec 18, 2014 at 10:50 AM by dnielsen

error message creating a site with the workflow

Goodday, I have a problem trying to create a site with the 'I love SP' workflow. The first thing is that the I love SP actions only are available as Impersonation actions. The second prolem is t...

Id #16628 | Release: None | Updated: Feb 5, 2015 at 10:40 AM by homerun57 | Created: Oct 2, 2014 at 6:54 PM by BVerhaak

RunWorkflow Exception

Our organization is utilizing the extended workflow capabilities that comes with iLove SharePoint. Recently, we've witnessed that in some instances a workflow is never triggered against an item wh...

Id #16627 | Release: None | Updated: Jul 21, 2014 at 8:04 PM by Ronikka | Created: Jul 21, 2014 at 8:04 PM by Ronikka